Apple trainingen voor minder

Door: Jan David Hanrath - 6 reacties

‘Fuel your mind. Reach your potential’. Onder die leus verzorgt Apple een trainingsaanbod voor creatievelingen en zakelijke en educatieve IT professionals. Nu de vakantie voorbij is, is het misschien wel tijd om wat extra brandstof in je eigen brein te stoppen. Dat kan nu voor minder bij de geautoriseerde Apple trainingsinstituten College of Multimedia en LAI.

Deze week verrasten ze ons met interessante aanbiedingen.

IT professionals kunnen terecht bij LAI, want voor de training Max OS X Support Essentials v10.6, die van 25 tot en met 27 oktober gegeven wordt, hebben ze nog drie plekken beschikbaar. Drie snelle beslissers (inschrijven vóór 16 oktober) kunnen deze training inclusief examen volgen voor € 1.175 in plaats van € 1.575, een korting van 400 euro. De training wordt gegeven in Schiedam

Creatievelingen die de diepte in willen op het gebied van Final Cut Studio zijn bij College of Multimedia aan het juiste adres. Wanneer je ten minste twee trainingen uit de Final Cut Studio reeks boekt, dan krijg je 20% korting op de totaalprijs. De keuze bestaat uit Final Cut pro 101, Final Cut pro 300, Color 101 en Motion 101. Doe je FCP 300 en Color 101 dan betaal je € 1.352 in plaats van € 1.690, een korting van € 338. Deze trainingen worden gegeven op het Mediapark in Hilversum.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De trainingen worden uiteraard gegeven door gecertificeerde Apple professionals.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Rivanov

  Heb m’n ACSP en ACTC gewoon middels zelfstudie behaald.:)

 • Profielfoto
  MadDonna

  Zijn er ook certificaties voor developers op het Mac OS X platform?

 • Profielfoto
  Lexis

  Nah, ik hoef alleen maar t examen te doen:)

 • Profielfoto
  ScubaMac

  even voor de volledigheid, de ondermeer de fcp cursussen zijn ook te volgen bij
  het mediacollege

 • Profielfoto
  Sciron

  ik heb maandag me Logic Studio Cursus!!

 • Profielfoto
  Robin H.

  Toch wel nice dat ik 4x 3 uurtjes in de avond op offer om het support certificaat gratis te halen op het Grafisch Lyceum Rotterdam:)

  Gaat overigens via het Media College.