Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 6 september 2010

Woz komt naar Nederland

Wil jij – net als OMT – Steve Wozniak in levende lijve ontmoeten, maar heb je geen zin om de oceaan over te steken?

Grijp dan nu je kans! Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple en zelfverklaard cult-icoon voor geeks, komt namelijk op 18 november 2010 naar Den Haag. Hij spreekt dan op Science & Technology Summit 2010, een congres met als thema ‘meet the future’.

Plek des onheils is het theater in het World Forum, voorheen bekend als het Haags Congresgebouw. Woz betreedt daar om 11.45 uur het podium en krijgt een uur spreektijd. Hem kennende, zal hij dat uur hard nodig hebben!

De toegang tot het congres is gratis, maar registratie voor het congres vooraf is vereist. De organisatie van het evenement is in handen van het Platform Bèta Techniek. Bekijk het programma en ontdek welke andere wetenschappers en techneuten naast Woz hun opwachting maken.

tip: iPhoneclub

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Woz komt naar Nederland
Sluiten