Anth
Anth Nieuws 19 september 2010

Uitzending Gemist te bekijken op de iPad

Morgen lanceert de Nederlandse Publieke Omroep een nieuwe bètaversie van de website Uitzending Gemist. In deze bètaversie is het uiterlijk van de website is compleet vernieuwd en gaat de videokwaliteit sterk omhoog.

Bezitters van een iPad zullen echter om een geheel andere reden staan te trappelen om de website uit te proberen. De website die morgen online komt zal het namelijk mogelijk maken programma’s terug te kijken op je iPad.

Het was al langere tijd mogelijk Uitzending Gemist op een iPhone of iPod touch te bekijken met de applicatie ‘Gemist’. iPadbezitters moesten het echter doen met de uitvergrote versie van deze applicatie. Vanaf morgen kunnen ook zij video’s bekijken in hoge kwaliteit(1mb/s) via de website van Uitzending Gemist.
Liefhebbers van applicaties moeten echter nog even geduld hebben, de NPO heeft aangegeven dat de volgende versie van ‘Gemist’ zal beschikken over een speciale interface voor de iPad.

Eerder al maakte RTL Nederland de service RTL Gemist geschikt voor de iPad.

Onze collega’s van iPadplanet hebben al een kijkje kunnen nemen op de bètawebsite, hieronder kun je enkele afbeeldingen bekijken.
De bètaversie is inmiddels te gebruiken op beta.uitzendinggemist.nl

Bron: iPadplanet
Reageer op artikel:
Uitzending Gemist te bekijken op de iPad
Sluiten