Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Tech briefing “Security on Apple platforms”

Apple organiseert op 23 en 24 september in samenwerking met de beveiligingsexperts van MASS twee bijeenkomsten voor professionele Applegebruikers in Amsterdam. Onderwerp: de beveiliging van Apple platforms.

Apple staat algemeen bekend om z’n virusvrije en zorgeloze computers. Maar met de toenemende populariteit van het merk én het populaire mobiele iOS platform wordt Apple wel een steeds interessantere prooi voor kwaadwillenden. Genoeg reden voor een briefing op Apple’s hoofdkantoor aan het Leidseplein in Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid stil gestaan bij de vele beveiligingsmogelijkheden voor de Apple platforms. Vragen die aan bod komen zijn o.a. hoe belangrijk is een goede beveiliging voor Mac- en iOS-gebruikers, wat voor oplossingen biedt Apple voor een zakelijke omgeving en hoe zit het met de gevaren van hackers.

De bijeenkomsten duren van 10 tot 17 en voor een lunch wordt gezorgd. Deelname is gratis, maar geïnteresseerde pro’s* moeten zich vooraf online aanmelden (23/9 of 24/9).

* resellers, medewerkers van wederverkopers en onafhankelijk Apple consultants zijn uitgesloten van deze bijeenkomsten. Voor deze groepen zijn separate sessies beschikbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tech briefing “Security on Apple platforms”
Sluiten