Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 september 2010

Steve probeert ninjasterren te smokkelen

Dat zelfs het vliegen met een privé vliegtuig niet garandeert dat je alles aan boord mag meenemen, heeft Steve Jobs afgelopen zomer aan den lijve ondervonden.

Na een verdiende vakantie in Japan mocht hij een deel van zijn handbagage achterlaten bij de luchthavenbeveiliging van Kansai International Airport, nabij Osaka.

De CEO van Apple had een paar ninja werpsterren gekocht en in z’n handbagage gestopt. Doordat er op Kansai geen scheiding is tussen de beveiliging voor gewone passagiers en passagiers met een eigen vliegtuig, werden de handwapens prompt door het luchthavenpersoneel in beslag genomen.

Volgens SPA! Magazine, dat ons het nieuws brengt, heeft Steve geklaagd en geroepen dat hij nooit meer naar Japan zou komen. Uit navraag van Bloomberg bij de woordvoerder van Apple blijkt dat Steve inderdaad in Japan is geweest, maar Apple zegt dat hij graag nog een keer terugkomt. De luchthaven zelf verschaft omwille van de privacy van passagiers geen informatie.

Ninja werpsterren. Het werpt toch een heel ander licht op de coltruitjes van Steve…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve probeert ninjasterren te smokkelen
Sluiten