Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 24 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Steve goed voor 6 miljard

Steve Jobs boert goed. Al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen met een salaris van slechts 1 dollar per jaar. Forbes heeft wat dieper gegraven dan de salarisstrook alleen en heeft weer de traditionele jaarlijke lijst samengesteld van 400 rijkste Amerikanen. Steve Jobs is één plekje gestegen.

In 2009 ging het niet goed. Toen zakte Steve met 600 miljoen dollar, maar dit jaar maakt hij dat meer dan goed. Met een waarde van 6.1 miljard dollar staat hij op de 42e plek. Puber Mark Zuckerberg van Facebook baarde opzien door naar de 35e plek te stijgen met een waarde van 6.9 miljard dollar. De lijst wordt wederom aangevoerd door Bill Gates. Zijn waarde is 54 miljard dollar. Steve is daarbij maar een arme sloeber.

Lisa, Reed, Erin en kleine Eve hoeven zich desondanks geen zorgen te maken over hun toekomst…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve goed voor 6 miljard
Sluiten