Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Sonos krijgt support voor Spotify

Sonos, ook wel bekend als de grote broer van Apple’s AirTunes, oh nee, AirPlay, komt vandaag met goed nieuws. Binnenkort krijgen gebruikers van het draadloze muzieksysteem toegang tot het 8 miljoen tracks tellende muziekarchief van Spotify. Met een gratis account wordt de muziek afgewisseld met reclame. Wie een betaalde Spotify account heeft kan onbeperkt en ononderbroken duiken in de archieven.

Met de Spotify integratie komt Sonos tegemoet aan de grootste wens van zijn Europese klanten, zo meldt CEO John MacFarlane. De gratis update voor de Sonos controller en de iPhone App wordt eind september verwacht. Wellicht in combinatie met de eerder beloofde iPad app?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sonos krijgt support voor Spotify
Sluiten