Sonos introduceert draadloos dock

Door: Rene Bouwmeester - 8 reacties

Mooi is dat. Zo sta je met de Sonos brigade in Amsterdam onder het genot van een hapje en een sapje de nieuwe spulletjes te bepotelen – zo blijkt twee dagen later dat ze nog een extra verrassing onder de pet hebben gehouden. De snoodaards.

Hoe dan ook: tijdens de GDGT party in Boston toverde Sonos vandaag een nieuwe loot aan de stam tevoorschijn in de vorm van een draadloos dock voor iPod en iPhone, dat naadloos integreert met het bestaande Sonos ecosysteem.

De werking is eenvoudig: door je iPod of iPhone te docken, wordt deze opgenomen in het eigen, draadloze Sonosnet en kun je de muziek die op het apparaat staat afspelen op alle Zone Players in je huis. Je kunt het gedockte apparaat desgewenst ook bedienen met de Sonos Controller (of de controller App op een andere iPhone, iPod Touch of iPad).

Een leuke aanwinst voor wie nog wel eens iPhonende vrienden over de vloer krijgt of omringd is door familieleden / huisgenoten met een afwijkende muzieksmaak. De aangekondigde prijs van $119,00 is alleszins schappelijk.

Alleen de website nog even bijwerken: “Undock your iPhone. Unlock your music.” is niet echt een slogan die een warme belangstelling voor het nieuwe dock zal doen aanwakkeren…

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  ex-macfreak

  De aangekondigde prijs van $ 199,00 is alleszins schappelijk.

  Nou moe : noem je dat schappelijk voor een dock ? :ftim:

 • Profielfoto
  ex-macfreak

  Moet natuurlijk 119 $ zijn, maar ook dat is een heel bedrag !!

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  Tja, wat dat betreft ontlopen Apple en Sonos elkaar niet zoveel: elke keer als ze wat nieuws uitbrengen zegt de redelijkheid in je: te duur, heb je niet nodig. Om vervolgens overstemd te worden door een oorverdovend hebbenhebbenhebben.:-) (waar heb ik m’n creditcard gelaten?)

 • Profielfoto
  Jens

  Once again, Sonos goed bezig!

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Wat een groot ding…:eek:

 • Profielfoto
  Juriaan

  Ook draadloos gevoed ?:-)

 • Profielfoto
  Rub3n

  zo blijkt twee dagen lager dat ze nog

  Staat dat bericht nu 3 uur lang online, zonder dat deze fout wordt ontdekt?

 • Profielfoto
  Rene Bouwmeester

  Hersteld. Nog twee te gaan voor de OMT-lolly!