Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 september 2010
Leestijd: 0 minuten

Software-update: iTunes 10.0.1

vijfentwintig dagen na de geboorte van iTunes 10 verscheen vandaag de eerste update: iTunes 10.0.1 Naast de gebruikelijke bugfixes bevat deze minieme getalsverhoging ook een nieuwe feature: Ping in de sidebar.

Deze nieuwe sidebar gaat ten koste van de Genius sidebar, waarin iTunes Store muziek werd getoond op basis van de geselecteerde muziek in de bibliotheek. de Ping sidebar geeft je de mogelijk om direct een nummer te ‘liken’, te delen met Ping-vrienden en laat je de laatste Ping-activiteiten van je vrienden en artiesten zien.

De update is zoals gebruikelijk te vinden bij Software-update onder het appeltje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Software-update: iTunes 10.0.1
Sluiten