Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 september 2010

Sneak peak iOS 4.2

Apple heeft een eerste beta van iOS 4.2 voor iPad beschikbaar gesteld aan ontwikkelaars. Zij kunnen nu aan de slag om hun iPad apps geschikt te maken voor versie 4. Beter nog, zij kunnen gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden die iOS 4.2 biedt.

Natuurlijk maakt 4.2 het mogelijk om te multitasken op de iPad, maar een interessantere feature is AirPrint. Hiermee is het mogelijk om te printen vanaf je iPhone of iPad. Ofwel via een printer in je netwerk, ofwel rechtstreeks naar de printer. Appleinsider heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van alle nieuwe features. Van een nieuw icoon voor Voice Memos tot de mogelijkheid om de Spotlight voorkeuren aan te passen. Van het streamen van filmpjes vanaf je iPad tot het aanpassen van het lettertype van notities.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneak peak iOS 4.2
Sluiten