Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 8 september 2010

Slimme iPadhouder uit Eindhoven

Vogel’s, de Nederlandse leverancier van beugels en accessoires waarmee je zo een beetje alle audio- en videoapparaten kunt ophangen heeft iets nieuws voor consumenten:

Het Mount & Cover System voor de iPad.

De basis van het systeem is de BaseCover, een zwart kunststof houder die om de iPad heen grijpt. Afhankelijk van waar je de iPad wilt gebruiken kun je de houder in verschillende steunen klikken: voor aan de muur, voor op tafel of voor in de auto.

In alle gevallen blijft de iPad 360º draaibaar.

Vogel’s zegt voorbereid te zijn op de toekomst, omdat de houder en de steunen los zijn. Wanneer er een nieuw model iPad uitkomt met een andere vorm, hoef je alleen de houder te vervangen. De steunen blijven bruikbaar. Op dezelfde manier kunnen ook andere tablet-achtige apparaten van een houder voorzien worden.

Door de iPad andersom in de houder te stoppen, wordt het een soort sleeve, waarmee je de iPad zonder angst voor krassen tussen je sleutels kan vervoeren in je tas.

Good thinking uit Eindhoven!

De BaseCover en WallMount zijn vanaf oktober beschikbaar in Europa voor een adviesprijs van € 79,99 voor de combinatie, € 59,99 voor alleen de BaseCover en € 29,99 voor alleen de WallMount. De tafel- en autohouders volgen later dit jaar.

Het is nog niet bekend of het product ook via de online Apple Store of APR’s verkocht gaat worden.

Reageer op artikel:
Slimme iPadhouder uit Eindhoven
Sluiten