Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 28 september 2010

Remote 2.0: lang verwacht, eindelijk hier!

Waarom het zo lang heeft moeten duren weet bijna niemand, maar na bijna een jaar is er éindelijk een update verschenen van Apple’s Remote App. De nieuwe versie is geoptimaliseerd voor het retina display van de iPhone 4 en de nieuwe iPod touch. Ook is de App eindelijk eindelijk verrijkt met een aparte iPad interface.

Naast een interface update en bug fixes bevast Remote 2 een aantal nieuwe functies. Zo worden gedeelde iTunes bibliotheken binnen het netwerk nu herkend, kan je het volume van meerdere outputs individueel én gelijktijdig aanpassen en worden AirPlay-apparaten herkend.

Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. De Remote App is (nog altijd gratis) beschikbaar in de App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Remote 2.0: lang verwacht, eindelijk hier!
Sluiten