Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 september 2010

NOS brengt Champions League live op iPad

OMT verwacht vanavond weinig bezoekers uit het oosten des lands. Om 20.45 is namelijk de aftrap van de eerste wedstrijd die FC Twente ooit in de Champions League speelde. De ploeg moet het thuis opnemen tegen Internazionale. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden, maar wat hoe is dit relevant voor het Apple-minnnend publiek? Het feit dat de NOS de wedstrijd live gaat streamen naar de iPad!

Het nieuws werd gisterenavond bekend gemaakt in een tweet van NOS medewerker Jan Willem Eshuis. Volgens hem wordt de wedstrijd gestreamd in ‘aardige’ kwaliteit op de website van de NOS. Waarom geen eigen App vraag je je misschien af? Daar gaf zijn NOS-collega Roeland Stekelenburg vorige week al antwoord op.

Wie gaat er winnen volgens jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NOS brengt Champions League live op iPad
Sluiten