Nieuwe iPad met duo dock?

Patently Apple, de website die alle patentaanvragen van ons geliefde merk uit Cupertino in de gaten houdt, toont ons een nieuw gerucht voor de toekomstige iPad: een tweede dock connector aan de lange zijde van het scherm.

Een ‘landscape dock connector’ is handig wanneer je een film wilt kijken met je iPad in de iPad dock, of wanneer je een voorkeur hebt voor een liggend scherm als je aan het iWorken bent met je iPad Keyboard Dock. Aan de andere kant zijn tweede identieke porten, terwijl er altijd maar één in gebruik is, niet echt des Apples.

In dezelfde patentaanvraag komt Patently Apple een aanraakgevoelige zone tegen in de onderhoek van de zwarte rand. Wat deze onzichtbare knop zou kunnen gaan doen is nog niet bekend, maar het zou zomaar een pagina-omsla-knop kunnen zijn voor iBooks.

Tenslotte tonen de plaatjes een rond gaatje bovenin het scherm dat groter is dan de huidige lichtsensor en daardoor wel verdacht veel lijkt op een FaceTime camera, maar dat het volgende model iPad een camera krijgt staat buiten kijf.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPad met duo dock?
Sluiten