Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 1 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Navigon gratis voor T-Mobile gebruikers

T-Mobile en Navigon pakken uit. Per direct kunnen klanten van T-Mobile gratis MobileNavigator van Navigon downloaden. De app controleert aan de hand van SIM-kaart of je een T-Mobile klant bent. Deze speciale gratis Navigon is een uitgeklede versie die al naar ieders behoeften uitgebreid kan worden met .

“Het gratis basispakket bevat veel handige functies zoals de Voetgangersnavigatie en Clever Parking, waarmee met één druk op de knop de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid wordt weergegeven. De app werkt ook op de onlangs uitgebrachte iPhone 4 met iOS 4 ondersteuning en maakt gebruik van alle nieuwe toepassingen, zoals multitasking. Wanneer de gebruiker een andere app opstart of wordt gebeld, blijft de navigatie op de achtergrond doorgaan, waardoor deze vervolgens weer gemakkelijk is terug te vinden.”

“Navigatie is een van de meest gebruikte apps op de iPhone. Met NAVIGON kunnen wij al onze iPhone-klanten als extra service kosteloos een navigatiesysteem van hoge kwaliteit bieden. Ook kunnen wij met NAVIGON, dat net als T-Mobile kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan, onze klanten nog sneller van deze innovatie laten profiteren,” aldus André Suurmond van T-Mobile.

Download nu gratis Navigon!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Navigon gratis voor T-Mobile gebruikers
Sluiten