MacUpdate Bundle; kiloknaller voor je Mac

Door: Koen van Tongeren - 21 reacties

In een tijd van doldwaze dagen, prijzencircussen en kiloknallers kan een flinke massa-aanbieding voor je Mac natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig zijn er sinds een paar jaar verschillende websites die bundelaanbiedingen organiseren van software voor je Mac. Dit keer is MacUpdate de gulle gever. Voor $50,- (of ongeveer ā‚¬ 39,-) krijg je 10 applicaties, ter waarde van $ 443,-, maar zoals altijd bij aanbiedingen moet je snel beslissen: de bundel is tot 23 september te koop.

Niet alle applicaties in de aanbieding zullen je aanspreken. Toch vinden de meeste OMT’ers waarschijnlijk wel Ć©Ć©n programma dat de hele bundel al een koopje maakt. We lopen kort door het aanbod, dat een combinatie is van software voor creatieve en productiviteitsdoeleinden. OMT sorteert ze voor je in de volgorde (volgens ons) van beste deal tot nutteloze extra.

 • Toast 10 Titanium: DVD brandsoftware, met heel veel mogelijkheden waaronder het branden van Blu-ray discs. Jan de Hoop zweerde er al bij voor de OMT camera, nu kan het pakket ook van jou zijn, voor de helft van de prijs.
  Normaal $99
 • Espionage: een oplossing voor een groot gemis van veel Mac gebruikers; het kunnen beveiligen van individuele bestanden, mappen of applicaties op je Mac, desgewenst met encryptie! Vanaf nu kan je met een gerust hart je Mac uitlenen aan nieuwsgierige aagjes.
  Normaal $34,95
 • ShareTool: Als je geen MobileMe gebruiker bent maar wel bestanden wil delen buiten je eigen netwerk om is dit de applicatie voor jou. Na een eenvoudige setup kunnen bestanden en printers moeiteloos uitgewisseld en gebruikt worden tussen twee Macs, gewoon via het internet.
  Normaal $25,- (voor twee licenties)
 • Get Backup Pro: biedt TimeMachine niet genoeg opties voor je backupbehoeftes? Dan kan dit programma de oplossing zijn. Een voorbeeld is het synchroon houden van files die op meerdere computers gebruikt moeten worden, maar ook het maken van incremental backups en bootable backups.
  Normaal $39,95.
 • MindNode Pro: eenvoudig mindmaps maken, voorzien van beelden, audio of videocontent op je Mac. Handig voor brainstorms, planningen of andere activiteiten waar een beetje structuur geen kwaad kan.
  Normaal $24,95
 • My Living Desktop: ook genoeg van dat steriele strand als bureaubladachtergrond? Deze applicatie bestaat uit een reeks minstens zo mooie locaties, maar dan geschoten in HD video. Een bewegende achtergrond dus. Mocht je daar behoefte aan hebben dan kan het programma zelfs bijpassende rustigevende geluiden maken. Ook kan je je eigen video’s gebruiken.
  Normaal $24,95
 • Cashculator: een applicatie die er beter uitziet dan de naam doet vermoeden. Je kan persoonlijke financiĆ«le planningen maken en bijhouden. Invoer is eenvoudig en de resultaten worden grafisch en overzichtelijk weergegeven.
  Normaal $29,95
 • Live Interior 3D Standard: ideaal als je van plan bent je interieur op de schop te nemen. Met dit programma kan je eenvoudig verschillende interieurideeĆ«n visualiseren in 3D, zodat je de uitwerking van je ideeĆ«n kan zien, voordat je met meubels gaat sjouwen.
  Normaal $49,95
 • Voila 3: software waarmee je video of afbeeldingen kan bewerken en voorzien van extra graphics, tekst etc. Je kan eigen bestanden gebruiken of schermopnames maken.
  Normaal $29,95
 • Concentrate: een digitale studiecoach. Het programma start zelf de applicaties die je nodig hebt voor het werk dat je wil doen en blokkeert diensten en websites die je zouden kunnen afleiden, zoals YouTube, Twitter en One m…. nou ja, etc.
  Normaal $29,-

Alsof dat niet genoeg is heeft MacUpdate nog een speciale aanbieding voor de eerste 20.000 kopers van de bundel. Zij krijgen nog twee extra applicaties:

 • Compartments: een programma om de inventaris van je woning bij te houden. Handig voor de verzekering na een inbraak, maar ook als je iets uitleent of kwijt bent.
  Normaal $24,95
 • Vitamin-R: dĆ© applicatie voor creativelingen die eigenlijk niet met deadlines kunnen werken, maar dat wel moeten. De software verdeelt je klus in overzichtelijke blokken, houdt voor je bij hoeveel tijd je er aan moet besteden en stimuleert je bij het hele proces, tot de klus geklaard is.
  Normaal $19,95.

Reacties

21 reacties
 • Profielfoto
  jakeh

  Zelfs met geld toe zou ik er geen behoefte aan hebben.

 • Profielfoto
  rodey

  Deze bundle vind ik ook een beetje matig…

 • Profielfoto
  Maikelw

  Echt een goede bundel dit jaar zeg! Ik ga er over denken om hem aan te schaffen, al zou ik het alleen al doen voor Living desktop:)

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Tja, voor mij niks echt leuks of nuttigs, typisch van dat spul wat je nooit gebruikt.

 • Profielfoto
  Mac Erger Je Niet

  Toch 3 progjes die ik wel wil proberen: Toast 10 Titanium, Live Interior 3D Standard en Voila 3

 • Profielfoto
  Undaunted

  Wauw, daar hoef ik niet lang over na te denken. Zeer aantrekkelijk pakket!

 • Profielfoto
  Tim14ww

  Zoals altijd bij zulke bundels altijd niet veel nuttigs, in dit geval is Toast 10 Titanium wel een bruikbare app, maar deze heb ik al los gekocht.

 • Profielfoto
  marcelnijman

  My Living Desktop???

  Het is niet zo heel moeilijk te bedenken waarom dit niet standaard in OS X zit…
  De demo op hun homepage spreekt boekdelen. Gruwel.

 • Profielfoto
  spacefreek

  Al die rommel bij elkaar altijd..

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Het zijn nou niet echt de geweldigste apps…

 • Profielfoto
  F_Vervoort

  Sinds ik “Burn” gebruik, heb ik zelfs aan Toast geen behoefte meer.
  Voor de geĆÆnteresseerden: http://burn-osx.sourceforge.net

 • Profielfoto
  voor een apple en een ei

  Wat een vuilnisbelt, ik vind Macheist beter:sad:
  Wat kun je hier nou mee? Ik zie echt niks wat ik zou willen, ook al was het freeware…

  Nou ja, misschien alleen Concentrate, maar daar ga ik echt niet zoveel geld voor betalen hoor.

 • Profielfoto
  marcelnijman

  typo: ShaeeTool => ShareTool

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Er was een tijd dat Toast Titanium toch helemaal de bom was.
  Wat is er gebeurt dat iedereen dat nu brol vindt?

 • Profielfoto
  J-P-H

  Dvd schrijven is zoooo 2009.
  Kent iemand een freeware alternatief voor het beveiligen van een individueel bestand of map?

 • Profielfoto
  mac osx rules

  Er was een tijd dat Toast Titanium toch helemaal de bom was.
  Wat is er gebeurt dat iedereen dat nu brol vindt?

  Mijn probleem persoonlijk is dat ik altijd haperend (stotterend) beeld krijg als ik een dvd wil branden met toast. Als ik een dvd brand via iDvd, heb ik dit 90% van de tijd niet.

 • Profielfoto
  rdesign

  Ik zie toch wel aardig wat leuk spul. Zeker voor dat geld. Cashculator, Mindnote, Vitamin-R, Espionage, allemaal kleine dingetjes waaraan ik normaal geen geld aan uit zou geven, maar voor dit leuke bedrag zeker de moeite waard om binnen te halen.

 • Profielfoto
  CMD-Z

  Ik ben onlangs begonnen aan een onderzoek/promotie traject van 2 jaar, dan zullen programma’s als mindnote, concentrate en vitamin R zeker van pas komen, en illegale software op je werk is nou niet echt een goed idee.

  Helaas, ben ik wel minder op onemorething te vinden ;-)!

 • Profielfoto
  Soulshaker

  toast 10 en espionage maken het wel interresant voor me:)

 • Profielfoto
  wimbers

  tsja, toast en vitamin-R zijn de moeite, verder niets.
  dat 3d interior kan je met sketchup ook. daar zijn ook meer mogelijkheden mbt inrichting ipv die standaard amerikaanse houtfineer grappen.
  en de rest.. tools zou ik het niet noemen.

  ik gebruik vitamin R trouwens wel (ben dol op structuur, maar snel afgeleid. en dat stelt mij in staat om mijn werkdag enorm productief te maken (die kleine schop onder de kont)

 • Profielfoto
  P3t3r

  Pfff…, Espionage is waardeloos…, heb al een bericht geplaatst op hun forum;

  Hi,

  Yes, I can lock a folder on my NAS, however the content is visible on other computers on the network, so Espionage is totally worthless when used on a NAS (Network Attached Storage) a.k.a. external harddisk which is connected to an internal network. For example, another mac or even Windows7 PC can view the content on the folder, which is ONLY locked on my mac which is running Espionage, the other computers do not have Espionage installed.

  Bug? …locked folder content is visible by others on network?

  Please advise.

  Regards,
  P3t3r.