Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 september 2010

MacUpdate Bundle; kiloknaller voor je Mac

In een tijd van doldwaze dagen, prijzencircussen en kiloknallers kan een flinke massa-aanbieding voor je Mac natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig zijn er sinds een paar jaar verschillende websites die bundelaanbiedingen organiseren van software voor je Mac. Dit keer is MacUpdate de gulle gever. Voor $50,- (of ongeveer € 39,-) krijg je 10 applicaties, ter waarde van $ 443,-, maar zoals altijd bij aanbiedingen moet je snel beslissen: de bundel is tot 23 september te koop.

Niet alle applicaties in de aanbieding zullen je aanspreken. Toch vinden de meeste OMT’ers waarschijnlijk wel één programma dat de hele bundel al een koopje maakt. We lopen kort door het aanbod, dat een combinatie is van software voor creatieve en productiviteitsdoeleinden. OMT sorteert ze voor je in de volgorde (volgens ons) van beste deal tot nutteloze extra.

 • Toast 10 Titanium: DVD brandsoftware, met heel veel mogelijkheden waaronder het branden van Blu-ray discs. Jan de Hoop zweerde er al bij voor de OMT camera, nu kan het pakket ook van jou zijn, voor de helft van de prijs.
  Normaal $99
 • Espionage: een oplossing voor een groot gemis van veel Mac gebruikers; het kunnen beveiligen van individuele bestanden, mappen of applicaties op je Mac, desgewenst met encryptie! Vanaf nu kan je met een gerust hart je Mac uitlenen aan nieuwsgierige aagjes.
  Normaal $34,95
 • ShareTool: Als je geen MobileMe gebruiker bent maar wel bestanden wil delen buiten je eigen netwerk om is dit de applicatie voor jou. Na een eenvoudige setup kunnen bestanden en printers moeiteloos uitgewisseld en gebruikt worden tussen twee Macs, gewoon via het internet.
  Normaal $25,- (voor twee licenties)
 • Get Backup Pro: biedt TimeMachine niet genoeg opties voor je backupbehoeftes? Dan kan dit programma de oplossing zijn. Een voorbeeld is het synchroon houden van files die op meerdere computers gebruikt moeten worden, maar ook het maken van incremental backups en bootable backups.
  Normaal $39,95.
 • MindNode Pro: eenvoudig mindmaps maken, voorzien van beelden, audio of videocontent op je Mac. Handig voor brainstorms, planningen of andere activiteiten waar een beetje structuur geen kwaad kan.
  Normaal $24,95
 • My Living Desktop: ook genoeg van dat steriele strand als bureaubladachtergrond? Deze applicatie bestaat uit een reeks minstens zo mooie locaties, maar dan geschoten in HD video. Een bewegende achtergrond dus. Mocht je daar behoefte aan hebben dan kan het programma zelfs bijpassende rustigevende geluiden maken. Ook kan je je eigen video’s gebruiken.
  Normaal $24,95
 • Cashculator: een applicatie die er beter uitziet dan de naam doet vermoeden. Je kan persoonlijke financiële planningen maken en bijhouden. Invoer is eenvoudig en de resultaten worden grafisch en overzichtelijk weergegeven.
  Normaal $29,95
 • Live Interior 3D Standard: ideaal als je van plan bent je interieur op de schop te nemen. Met dit programma kan je eenvoudig verschillende interieurideeën visualiseren in 3D, zodat je de uitwerking van je ideeën kan zien, voordat je met meubels gaat sjouwen.
  Normaal $49,95
 • Voila 3: software waarmee je video of afbeeldingen kan bewerken en voorzien van extra graphics, tekst etc. Je kan eigen bestanden gebruiken of schermopnames maken.
  Normaal $29,95
 • Concentrate: een digitale studiecoach. Het programma start zelf de applicaties die je nodig hebt voor het werk dat je wil doen en blokkeert diensten en websites die je zouden kunnen afleiden, zoals YouTube, Twitter en One m…. nou ja, etc.
  Normaal $29,-

Alsof dat niet genoeg is heeft MacUpdate nog een speciale aanbieding voor de eerste 20.000 kopers van de bundel. Zij krijgen nog twee extra applicaties:

 • Compartments: een programma om de inventaris van je woning bij te houden. Handig voor de verzekering na een inbraak, maar ook als je iets uitleent of kwijt bent.
  Normaal $24,95
 • Vitamin-R: dé applicatie voor creativelingen die eigenlijk niet met deadlines kunnen werken, maar dat wel moeten. De software verdeelt je klus in overzichtelijke blokken, houdt voor je bij hoeveel tijd je er aan moet besteden en stimuleert je bij het hele proces, tot de klus geklaard is.
  Normaal $19,95.
Reageer op artikel:
MacUpdate Bundle; kiloknaller voor je Mac
Sluiten