Is jouw OMT Profiel al up to date?

Door: Lucas Raggers - 23 reacties

Woensdag werden alle iPods vernieuwd. De shuffle kreeg weer knoppen, de nano kreeg gevoel en de touch een camera. Daarnaast  kwam Steve Jobs op de proppen met een geheel vernieuwde Apple TV. Heb jij al een van deze nieuwe producten gekocht of besteld? Zorg dan dat jouw OMT profiel geüpdatet wordt.

In je OMT profiel kun je laten zien welke Apple producten je allemaal hebt. Of dit nu een Quadra 660 AV, een QuickTake of de laatste iMac is. Op je profielpagina kun je ook Flickr foto’s embedden, de laatste posts van je eigen blog laten zien en je tweets etaleren.

Kortom, update vandaag nog je OMT profiel!

Reacties

23 reacties
 • Profielfoto
  voor een apple en een ei

  Die zijn nog helemaal niet te koop.

  Sent from my iPhone

 • Profielfoto
  mvip

  Oja, net m’n iPhone binnen, toegevoegd!

 • Profielfoto
  Usain

  ik ga direct mijn oude ipod touch verwijderen en de nieuwe toevoegen

 • Profielfoto
  MadDonna

  Wat een goed idee!!! Zet gelijk je adres er even bij.

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Ik kan de Apple One Scanner en de LaserWriter niet vinden… Waar zijn die?

 • Profielfoto
  Julian Gijsen

  @ MadDonna: Wat een topidee inderdaad. Geef gelijk even aan wat je bruto-maandinkomen is. En kan ik niet mijn vingerafdruk naar OMT uploaden? Hebben ze die ook maar vast. Heb toch niks te verbergen!

  Het wordt tijd dat OMT eens ernstig openheid van zaken gaat geven omtrent zaken zoals privacy; wat wordt gedeeld en wat niet? Wie sponsort OMT en onder welk beding? Heb het al vaker gezegd maar de onafhankelijkheid lijkt ver te zoeken inmiddels…

 • Profielfoto
  wjend

  Jongens, het gaat alleen maar om je nieuwe spulletjes op je profiel zetten! En daar staat je adres niet bij, en je echte naam ook niet! Kom op, niet zo’n probleem hiervan maken!

  Ik wacht tot de iPod touch in de MM ligt, heb nog een cadeaubonnetje van €50 liggen…

 • Profielfoto
  iDuck

  “ernstig openheid” haha wat een zuur gedoe hierboven om gewoon vrijblijvend je Apple producten toe te voegen in je profiel. Zo vreemd is dat niet op een Apple-forum lijkt mij;-)

 • Profielfoto
  kawouter

  Is ook niet vreemd. Op een auto forum zeg je toch ook wat voor auto je hebt?

  En als je je huis te koop zet op funda kan ook iedereen in je huis kijken wat voor tv je hebt en dergelijke. Dus ik snap het probleem ook niet.

 • Profielfoto
  MadDonna

  Is ook niet vreemd. Op een auto forum zeg je toch ook wat voor auto je hebt?

  En als je je huis te koop zet op funda kan ook iedereen in je huis kijken wat voor tv je hebt en dergelijke. Dus ik snap het probleem ook niet.

  Ja, het zijn ook sites die voortdurend gebruikt worden voor gerichte kraken etc. Op funda kun je alvast kijken hoe de beveiliging (als die er al is) in elkaar steekt, wat voor sloten er op de deuren zitten, hoe de indeling van het huis is, want in het donker is het toch wat lastiger manouvreren. Daarna op google earth op streetview kun je zien of het een afgesloten stuk is of juist een open stuk. Zo kun je met minder voorwerk zien wat het simpelst af te handelen is.

  Maar iedereen is vrij om het te doen of niet.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  @MadDonna: als dat allemaal zo schokkend zou zijn, zou de hoeveelheid huisinbraken met schikbarende hoeveelheid toenemen. Toegegeven het neemt iets toe, maar zoals jij het voorstelt, is het ontzettend makkelijk om overal in te breken. Inbraken heeft ook vaak te maken met mensen zelf. Mensen zijn zelf zo stom om hun MacBookje beneden te laten liggen of als het buiten donker is hun gordijnen niet dicht te doen als zij naar hun giga TV zitten te kijken. Natuurlijk kan je er niet altijd wat aan doen, maar als het echt zo makkelijk was zoals jij het zegt zouden we allemaal met gemak van elkaar kunnen plunderen.

 • Profielfoto
  kawouter

  @madDonna

  Ik hoop niet voor jou dat je zo leeft. Dan heb je straks geen leven meer over als alles digitaal gaat worden.

 • Profielfoto
  wjend

  Privacy is niet altijd maximaal gewaarborgd, dat klopt inderdaad.
  Maar je bepaalt dit allemaal zelf, dus als jij op Facebook “who want to see my new 64 GB-iPad” zet, is dat volledig jouw keuze. Als je wil dat er helemaal niets van je te zien is, delete direct je internetverbinding, verhuis naar een anonieme plek in de bergen, bel de telefoongids dat je niets van jezelf zichtbaar wil hebben, enzovoort.
  Geniet van je spullen, let op je privacy, en blijf lekker in contact.

 • Profielfoto
  ch3izs

  @madDonna Wie heeft hier zijn leeftijd, woonplaats, Appleproducten en tweets op z’n profiel staan? Je zeurt wel maar je neemt je eigen privacy niet eens in acht!

 • Profielfoto
  Swisi

  Heb daarstraks de tip via e-mail doorgegeven. En het is al gebeurt… goedzo OMT!

 • Profielfoto
  Aerea

  Wat een gejank. Hartstikke leuk dat je de producten aan kunt geven juist. Mensen moeten eens niet zo gefrustreerd doen op deze website, zoek een leven in plaats van dat je je gefrustreerd af gaat zetten tegen alles.

  Waarschijnlijk komen de muren al op bepaalde mensen af, omdat ze niet van huis durven te gaan omdat er wordt ingebroken door een dief die op Google Earth heeft uitgezocht hoe hij kan binnendringen of omdat de ‘slechte en kwaadwillende overheid’ ze volgen middels de camera’s die tegenwoordig ‘overal’ hangen. Bah.

 • Profielfoto
  Mac-@

  Men kan af en toe wat overdreven reageren inderdaad maar let’s face it. Dit soort “nieuws berichten” en de stijl van nieuws brengen is de laatste jaren op OMT toch echt wel aan verandering onderhevig geweest.. En jammer genoeg (mijn inziens) niet in de goede richting… Ipv goed onderbouwd nieuws te brengen willen ze het hier meer op een chatbox laten lijken lijkt het soms. Goed onderbouwde artikelen (Jorg Kennis bijvoorbeeld) worden nog sporadisch geplaatst en iedere keer een wervende kreet onder een bericht komt nogal kinderachtig over……

  Maar goed, it’s just an opinion en voor de rest bezoek ik de site nog geregeld (maar lang niet meer zo vaak als “vroeger”)

 • Profielfoto
  flomok47

  Waar staat de iphone4? Niet bij de iphones als ik op de iPhone het profiel edit?

 • Profielfoto
  iPrincess

  Vrijdag zal ik mijn nieuwe iPod Touch toevoegen, want vanaf dan zijn ze pas te koop (:

 • Profielfoto
  MadDonna

  @madDonna Wie heeft hier zijn leeftijd, woonplaats, Appleproducten en tweets op z\’n profiel staan? Je zeurt wel maar je neemt je eigen privacy niet eens in acht!

  Het heeft de geachte lezer toch weer even bewust gemaakt van het feit dat het online plaatsen van wat je hebt gevoelig maakt voor misbruik.
  Na het plaatsen van mijn post heb ik meteen mijn lijst aangemaakt, tweet account ingevuld.

  Waar je gewoon van bewust moet zijn is; kan iemand op basis van wat ik heb ingevuld mij traceren.

 • Profielfoto
  ernst.

  -sent from my Lisa:D

  Ik heb nooit begrepen waarom mensen al hun toebehoren als sig opvoeren alsof ze daarmee willen aantonen dat ze dat alleen als waardevol spul hebben.
  Zet er iets leuks onder als in gezegdes oid,maar je toebehoren als sig opvoeren is echt iets voor mensen die niets anders hebben.
  Misschien een optie om de volgende keer als sig gelijk het merk koffie-apparaat,wc papier en viltstiften,tandenborstels oid op te voeren.
  Weten we gelijk wat je huiselijke inventaris is;)

 • Profielfoto
  iDuck

  @ernst. Als ik een vraag heb over bijvoorbeeld een iPhone 3G en iemand antwoord erop, met in zijn profiel een iPhone 3G, dan weet ik dat deze persoon uit ervaring spreekt.:razz:
  Oftewel je Apple spulletjes tonen mede aan waar je over mee kan praten.

 • Profielfoto
  Rolf

  en wat is üpdaten ? Komt dat uit ‘allo allo’ of zo ?