Jens
Jens Nieuws 17 september 2010

iPad gekte in China: de beelden

We lieten je het maandag al weten: vandaag werd in China het officiële startschot gegeven voor de verkoop van de iPad (Wi-Fi). In de Chinese hoofdstad Peking, meerbepaald in Sanlitun Village, stonden al uren voor de opening van de grote Apple-winkel lange rijen Chinezen te wachten voor hun iPad. Volgens de Chinese media kampeerden enkele honderden Apple-fans reeds 15 uur voor aanvang aan de ingang van de winkels met als doel de eerste te zijn. Naast Peking, stonden ook in Shanghai lange wachtrijen.

Officieel is de iPad in China alleen te koop in de Wi-Fi versie. Wanneer de 3G versie uitkomt is nog niet bepaald. Enkele Chinese kranten hebben, hoe kan het ook anders, alvast een iPad app gelanceerd.

Voor de geïnteresseerden: Han Ziwen kan zich vanaf heden de eerste officiële (Chinese) bezitter noemen van de iPad: 恭喜! (Proficiat!)

We laten je alvast meegenieten van enkele foto’s genomen voor, tijdens en na de verkoop van de iPad.

Reageer op artikel:
iPad gekte in China: de beelden
Sluiten