Statenweg
Statenweg Nieuws 8 september 2010

iOS 4.1 voor de iPhone nu te installeren

Vorige week aangekondigd door Steve Jobs en dan nu eindelijk te downloaden: iOS 4.1. Deze tussentijdse update van het besturingssysteem voor de iPhone en iPod touch lost een aantal problemen op en bevat nieuwe functies.

Denk daarbij aan Game Center om via internet met je vrienden of wildvreemden te gamen, High Dynamic Range (HDR), waarmee je ook bij een minder gunstige belichting perfecte foto’s kunt maken en het uploaden van HD-videomateriaal naar diensten als YouTube en MobileMe.

Een belangrijke bug die volgens Apple vanaf nu tot het verleden behoort is het probleem dat sommigen ondervonden met de nabijheidssensor. Hetzelfde geldt voor de problemen met Bluetooth. Voor gebruikers van de iPhone 3G zal iOS 4.1 bijzonder welkom zijn, omdat deze de snelheid van het toestel enigszins verbetert.

Je kunt de update gratis installeren door je iPhone of iPod touch met iTunes te verbinden en op de knop ‘zoek naar update’ te klikken. Hoewel iOS 4.1 zowel te installeren is op de iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G als de laatste generaties van de touch, zullen op de oudere modellen bepaalde functies helaas niet werken, zoals HDR (alleen voor de iPhone 4) en Game Center (niet op de 3G).

Reageer op artikel:
iOS 4.1 voor de iPhone nu te installeren
Sluiten