Jens
Jens Nieuws 10 september 2010

Gratis iPhone 4 case tot 30 september 2010

Apple heeft op haar website laten weten dat ze de ‘free case for iPhone 4’-actie zal stopzetten tegen het einde van deze maand (30 september). Volgens het bedrijf zou het antenneprobleem met de iPhone 4 toch niet zo groot zijn als aanvankelijk gedacht. Bizar is wel dat voor diegenen die toch klachten zouden hebben over hun aankoop na de opgeven deadline, nog steeds een gratis case kunnen eisen.

Het officiële bericht luidt als volgt:

We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought. A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free. For everyone else, we are discontinuing the free case program on all iPhone 4s sold after September 30, 2010. We are also returning to our normal returns policy for all iPhone 4s sold after September 30. Users experiencing antenna issues should call AppleCare to request a free Bumper case.

Sommige critici vragen zich af waarom Apple het programma stopt. Als het ‘slechts een klein’ probleem is, waarom hebben ze dan in de eerste plaats cases weggegeven? En bovendien, waarom blijft ze er dan geven aan mensen die toch klachten hebben? Moet je als bedrijf dan niet juist het probleem aanpakken bij de bron, namelijk je design verbeteren in plaats van de wonde te bepleisteren (letterlijk)?

We mogen het draaien en keren hoe we het willen, Apple heeft toch (vrij snel) gereageerd op de klachten van de mensen en dat is positief! Nu maar hopen dat Apple het probleem grondig van de baan veegt voor de toekomstige iPhone 4 bezitters…

Heb jij, als iPhone 4 houder, veel last van het antenne probleem?

Reageer op artikel:
Gratis iPhone 4 case tot 30 september 2010
Sluiten