Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 9 september 2010

Game Center: let the games begin

Gisteren is met het beschikbaar komen van iOS 4.1 ook Game Center toegevoegd aan de iPhone en iPod touch. Game Center is het centrale scorebord op je iOS apparaat. Door Game Center te koppelen met vrienden kun je tegen elkaar spelen, elkaars scores inzien en mensen uitdagen.

Leuk, maar dan moeten er natuurlijk wel Game Center geschikte spellen zijn.

Goed nieuws wat dat betreft! Doordat ontwikkelaars al een tijdje met Game Center hebben mogen spelen verschijnen er, een dag na de lancering ineens als paddestoelen uit de grond updates voor games in de App Store.

Ms. PAC-MAN (€ 3,99) van Namco Bandai Games behoeft uiteraard geen nadere introductie, maar had wel de eer om als eerste Game Center game online te staan. Firemint heeft zojuist updates uitgebracht van de immens populaire games Flight Control (€ 0,79) en Real Racing (€ 3,99). Voor € 1,59 kun je online multiplayer tuinieren met Field Fencer van Nutomix en met Cro-Mag Rally (€2,39) van Pangea Software waan je je Fred Flintstone in een steentijdperk racespel.

Een compleet overzicht van spellen vind je in de speciale Game Center sectie in de iTunes Store

Zo, we hebben een paar Game Center spelletjes. Nu nog vrienden om mee te spelen. Laat OMT’er Sc-cal daarvoor nu een handig topic geopend hebben in het forum.

Have fun!

Reageer op artikel:
Game Center: let the games begin
Sluiten