Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 september 2010

Fontys studenten krijgen iPad

Honderd studenten van de Fontys Hogeschool hebben geluk. Zij kregen deze week een iPad uitgereikt om te gebruiken bij hun studie. De studenten gaan uitvinden hoe de iPad gaat bijdragen aan het onderwijs. Aan de hand van deze proef gat Fontys kijken of de iPad breder inzetbaar is in het onderwijs.

Projectleider Erik Slaats: “Het op grote schaal inzetten van multimedia, e-books en onderwijsapplicaties kan op termijn veel invloed hebben op onderwijsvormen en -inhoud.” Daarnaast wordt de iPad gebruikt om de interactie te bevorderen tussen student en docent, en worden roosterwijzigingen en studieresultaten niet meer via het postvakje gecommnuniceerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fontys studenten krijgen iPad
Sluiten