Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Eindelijk: Batmanriem met iPhonehouder

Heb jij ook het gevoel dat je in een verkeerd lichaam bent geboren? Dat je eigenlijk in het lichaam van Batman geboren had moeten worden? Met cape, strakke pak, spitse oortjes en al? Niks aan te doen. Maar het leed kan wel verzacht worden!

Universal Designs verkoopt een heuse Batman riem, een vrije interpretatie van de riem uit de laatste Batman film. De riem bevat niet alleen praktische cylindrische opbergvakjes en een finish van gepolijst bronze leer, ook is er een iPhone geoptimaliseerd zakje te vinden. Want waar ben je in een Batman outfit zonder je iPhone? De TDK Utility Pouch kost 149 dollar en kent een oplage van slechts 750. Wees er dus snel bij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eindelijk: Batmanriem met iPhonehouder
Sluiten