Jens
Jens Nieuws 24 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Easy-M vanaf 1 oktober in Sint-Truiden

Na iCentre (Bijenkorf, Nederland), kondigt ook Easy-M (België) een winkeluitbreiding aan. Vanaf vrijdag 1 oktober 2010 opent Easy-M haar zesde winkel in hartje Sint-Truiden. Met deze opening tracht de Belgische Apple Premium Reseller ook te voldoen aan de toenemende vraag vanuit de Limburgse provincie:

We verwachten in Sint-Truiden een gevarieerd publiek, net zoals we dat in onze andere vestigingen hebben met onder andere zakenmensen, jongeren, gepensioneerden en Mac-freaks, aldus Kevin Werrens, winkelverantwoordelijke voor Sint-Truiden.

De winkelruimte, volledig ingekleed in de gekende Apple huisstijl, zal zo’n 100m² groot zijn.

Concept Sint-Truiden

Foto’s van andere Easy-M winkels (Leuven en Mechelen):

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Easy-M vanaf 1 oktober in Sint-Truiden
Sluiten