Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 september 2010
Leestijd: 1 minuut

Geruchten: dunne iPad, Tim Cook weg?

Er waart weer een flink aantal geruchten door Silicon Valley. Zo is de iPad is alweer bijna een half jaar oud en dat betekent dat we mogen gaan uitkijken naar de tweede versie. Goldman Sachs gooit een duit in het door te stellen dat Apple in de lente een nieuwe iPad zal uitbrengen. Deze iPad zal dunner en lichter zijn dan de huidige. Desondanks zal hij een webcam aan de voorkant bevatten en heeft hij mini USB. De analisten Henry King en Kevin Lu menen ook dat een 7″ iPad in de pijplijn zit, maar dat deze later zal worden geïntroduceerd.

Van de iPad naar Tim Cook, de grote man achter Steve Jobs. Hij leidt het bedrijf in praktische zin en doet dit bijzonder consciëntieus. HP zou echter interesse hebben in de man en zou hem graag als CEO zien. HP stuurde onlangs CEO Mark Hurd weg vanwege schimmige zaken. Investeerder Brian Marshall kan na een bak koffie met Cook himself melden dat hij geenszins van plan is om weg te gaan bij Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geruchten: dunne iPad, Tim Cook weg?
Sluiten