Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 28 september 2010

Apple TV draait op iOS, waar blijft de App Store?

Officieel heeft Apple het nog niet toegegeven, maar nu is het wel duidelijk. De nieuwe Apple TV draait op iOS. Dit kunnen we concluderen uit het feit dat Apple de firmware online heeft gezet voor Apple TV gebruikers. Deze download lijkt met zijn .ipsw extensie wel erg op de iOS versies die we kennen van de iPhone en iPod touch.

Met deze wetenschap is het interessant te speculeren over de mogelijkheden van de Apple TV. Kunnen we binnenkort een App Store voor de Apple TV verwachten? Gamen met een speciale afstandsbediening? Is iOS voor Apple TV te jailbreaken? Nintendo Wii op Marktplaats zetten? Welke mogelijkheden zie jij?

Reageer op artikel:
Apple TV draait op iOS, waar blijft de App Store?
Sluiten