Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 15 september 2010

Ontwikkelaars mogen snuffelen aan iOS 4.2

Precies twee weken na de aankondiging van iOS 4.2 heeft Apple een eerste beta beschikbaar gemaakt voor iOS ontwikkelaars. Via de developer portal kunnen ze de beta downloaden voor iPhone (vanaf 3G), iPod touch (vanaf 2e generatie) en iPad.

Met name iPad gebruikers zullen reikhalzend uitkijken naar iOS 4.2, dat functies naar de iPad brengt die iPhone-gebruikers al kennen zoals folders, een gezamelijke inbox voor mail, AirPlay streaming van content en draadloos printen. Om die laatste functie te kunnen gebruiken is wel het nog niet beschikbare Mac OS X 10.6.5 vereist. Daarom staat er ook daarvan een beta klaar voor ontwikkelaars.

Heb jij grootse plannen voor een App of heb je geen bal verstand van ontwikkelen maar wil je (op eigen risico) altijd de nieuwste software op je iOS apparaat? Voor € 80.- word je lid van het iOS developer program.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontwikkelaars mogen snuffelen aan iOS 4.2
Sluiten