Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 september 2010

Alle gadgets op een stokje

Handig hoor, al die draadloze gadgets van Apple, maar hoe zorg je dat je toetsenbord, Magic Trackpad en Apple Remote binnen handbereik blijven, zonder kabeltje om ze in je buurt te houden? Het antwoord komt uit Canada, in de vorm van (hoe kan het ook anders) een stuk hout.

Combine Collective heeft een houder gemaakt van walnotenhout waar je al je draadloze gadgets naast elkaar in kwijt kan. Er zijn drie versies: voor je toetsenbord, toetsenbord en Magic Trackpad of voor toetsenbord, trackpad en Apple Remote (nieuw aluminium model). Prijzen variëren van $69,- tot $79,-. Maar ja, een stuk hout de oceaan overvliegen is geen sinecure. Dus wil jij er ook één hebben, reken op $100,- verzendkosten. Je bent gewaarschuwd.


Reageer op artikel:
Alle gadgets op een stokje
Sluiten