Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 20 augustus 2010
Leestijd: 1 minuut

Ziggo monteurs op pad met iPad

Provider Ziggo gaat binnenkort experimenteren met de iPad. Dat bevestigt het bedrijf aan One More Thing. Het gaat niet om het uitproberen van nieuwe diensten voor consumenten maar om intern gebruik. Monteurs van het bedrijf krijgen een iPad mee voor hun werk bij klanten thuis. Nu gebruiken de monteurs nog een laptop en een PDA om informatie op te zoeken en data in te voeren. Ziggo hoopt dat die apparaten op termijn vervangen kunnen worden door een iPad.

Woordvoerder Erik van Doeselaar van Ziggo kan niet zeggen hoeveel iPads gebruikt worden voor het experiment, maar verklaart dat het om ‘enkelen’ gaat. Mochten de resultaten positief zijn dan kan het experiment uitgebreid worden. Uiteindelijk wordt gekeken of alle monteurs bij Ziggo voorzien worden van een iPad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ziggo monteurs op pad met iPad
Sluiten