Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 17 augustus 2010

Sex via FaceTime, gewoon omdat het kan

FaceTime is ideaal om te videobellen met je geliefde. Of met je schoonmoeder. Maar FaceTime is natuurlijk bij uitstek geschikt om ‘uitgebaat’ te worden door de sexindustrie. En dat is precies wat de website iP4play.com heeft gedaan.

Geinteresseerd? Het is heel eenvoudig. Je meldt je aan bij iP4play.com en zorgt ervoor dat je je telefoonnummer opgeeft. Je hoeft namelijk niet zelf te bellen, je wordt gebeld! Vervolgens kies je je favoriete model. Amber bijvoorbeeld, of Bree, Isabella, Yuri, of Miko. Je kunt tijdblokken kopen van 5, 10, 20 of 30 minuten en dat kost je dan minimaal 4 dollar per minuut. Kind kan de was doen!

Rest de vraag: heb jij al een iPhone 4?

Reageer op artikel:
Sex via FaceTime, gewoon omdat het kan
Sluiten