Statenweg
Statenweg Nieuws 8 augustus 2010

Rollen er koppen bij Apple na antennagate?

Een woordvoerder van Apple heeft bevestigd dat Mark Papermaster, verantwoordelijk voor de hardware van de iPhone, het bedrijf na amper twee jaar heeft verlaten. Zijn snelle vertrek is opmerkelijk, omdat er veel moeite is gedaan om hem binnen te halen.

In november 2008 maakte Papermaster de overstap van IBM naar Apple, waar hij Tony Fadell opvolgde als hoofd van de afdeling voor de iPod en iPhone. Zijn voormalig werkgever probeerde dit tegen te houden, wat resulteerde in een juridisch gevecht van enkele maanden.

Ondertussen wordt er druk gespeculeerd dat Papermaster aan de kant is gezet na de antenneproblemen van de iPhone 4. De ‘antennagate’ die hierop volgde leidde tot veel negatieve publiciteit en dwong Apple tot het weggeven van gratis hoesjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rollen er koppen bij Apple na antennagate?
Sluiten