Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 augustus 2010

Omega maakt horloge met LiquidMetal

Onlangs meldden we dat Apple de exclusieve rechten heeft bedongen op het gebruik van LiquidMetal. Een van de uitvinders van LiquidMetal is verheugd te horen dat Apple het goedje gaat gebruiken in haar producten. “Apple could come up with some very creative uses that no one can predict right now.”

Een bedrijf dat LiquidMetal reeds gebruikt is horlogemaker Omega. Zij hebben al een toepassing gevonden voor het vloeibare metaal. In één van haar horloges wordt LiquidMetal gebruikt voor de rand van de wijzerplaat. Met als resultaat cijfers in de rand die hun schoonheid niet snel zulen verliezen dankzij het keiharde materiaal.

Nu maar hopen voor Omega dat Apple niet in de horloge business stapt. De licentieovereenkomst verbiedt bedrijven namelijk om LiquidMetal te gebruiken in producten die concurreren met Apple producten.

Reageer op artikel:
Omega maakt horloge met LiquidMetal
Sluiten