Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 12 augustus 2010
Leestijd: 1 minuut

Navigon is jarig en trakteert: 50% korting

Precies één jaar is Navigon nu te vinden in de Apple’s App Store met verschillende MobileNavigator-apps, de point-to-point navigatie-oplossing voor de iPhone en concurrent van TomTom. In dat ene jaar is MobileNavigator meer dan 1 miljoen keer verkocht, wat er – mede door de stevige prijs die voor point-to-point navigatieoplossingen wordt gevraagd – voor heeft gezorgd dat Navigon in de hoogste regionen van het typisch Amerikaans aandoende lijstje ‘top opgebracht’ staat.

Het is dus tijd voor een feestje en Navigon trakteert! Wanneer je nu een van de MobileNavigator apps koopt krijg je maar liefst 50% korting. Ook in-app aankopen als Traffic Live  en Panorama View 3D zijn voor de helft van het geld verkrijgbaar. Wees er snel bij, want de actie is van korte duur!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Navigon is jarig en trakteert: 50% korting
Sluiten