Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 23 augustus 2010

MoviePeg iPhone- en iPadsteun

Wanneer je minimalistisch bent aangelegd en een oplossing zoekt om je iPhone 3G, 3GS of iPad schuin op tafel te zetten, dan zijn de kleurige MoviePeg-blokjes van magneticNorth misschien ideaal voor jou.

MoviePeg is gemaakt van een rubberachtig kunststof (TPE) dat zo gevormd is dat het perfect om de rand van je geliefde Apple gadget heen past. De iPhone heeft voldoende aan één steuntje. Voor de iPad krijg je er twee.

De hoek waarin het scherm staat kun je door de blokjes te verplaatsen zelf bepalen en het werkt zowel in portrait als in landscape modus. Het lijkt ons echter niet het ideale hulpmiddel voor op schoot, al rept de MoviePeg-website hier wel over.

MoviePeg for iPhone kost 4,99 Britse ponden. De iPad-versie gaat voor 12,99 pond over de digitale toonbank. Voor wereldwijde verzending komt er nog tweeëneenhalve pond bij. Betalen gaat via Paypal.

De oranje iPadsteun is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks. Je ontvangt hier een heus echtheidscertificaat bij waarmee je de openhaard kunt aansteken. Een blokje dat om de iPhone 4 heen past zou binnenkort moeten komen.

Met dank aan Mars voor de tip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MoviePeg iPhone- en iPadsteun
Sluiten