MacHouse opent winkel in Dordrecht

Door: Lucas Raggers - 31 reacties

Op zaterdag 28 augustus is het zover. Dan opent Apple Premium Reseller MacHouse haar 5e winkel. Na Woerden, Amsterdam, Rotterdam en Hilversum is nu Dordrecht aan de beurt. De winkel zal gehuisvest worden aan het Bagijnhof 52.

Het zal een mooi feestje worden de 28e tussen 12u en 16u, want de Gemeente Dordrecht heeft een vergunning afgegeven voor een evenement op de parkeerplaats voor de winkel met een DJ, een heuse band en, zo hebben we vernomen, twee zogenaamde flogomachines. Opdat een en ander niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

OMT wenst MacHouse veel succes met deze nieuwe winkel!

Reacties

31 reacties
 • Profielfoto
  Wyodor

  Zo te zien hier : Maps

 • Profielfoto
  Kipnugget

  Geniaal die flogomachines!:lol:

 • Profielfoto
  kaanmijo

  Laat ik daar nu let dichtbij wonen, bij de opening maar even kijken denk ik.

 • Profielfoto
  macjk

  Op de deur staat dat de winkel iAm zou gaan heten. Vond het al een onbekende naam wel mooi dat er nu op 15 minuten van mijn huis een MacHouse komt. Ik ben er op 28 augustus zeker bij.

 • Profielfoto
  maconly

  Knap hoor met die lage marges die Apple geeft.

 • Profielfoto
  I-pad68

  Altijd leuk een Mac winkel in de buurt, wanneer is de MediaMarkt klaar in dordt ?

 • Profielfoto
  ReneeJ

  @maconly: Apple geeft misschien weinig marge, maar de accessoires word volgens mij goed op verdient.

 • Profielfoto
  koenvisser

  Altijd leuk een Mac winkel in de buurt, wanneer is de MediaMarkt klaar in dordt ?

  die komt er volgens mij niet meer, omdat er nu eentje in rotterdam zuid zit.

  Komen er nog speciale aanbiedingen oid?

 • Profielfoto
  12Mac

  Wat gaat het toch snel met nieuwe Apple Resellers. Toen ik een jaartje of 5/6 geleden overstapte naar Apple moest ik nog zoeken op internet om een dealer te vinden en dat bleek zo’n 60 kilometer rijden (en nee, ik woon niet in een of andere uithoek).

 • Profielfoto
  Erikaatje

  Goed nieuws!
  Die flogomachine is wel cool trouwens:D

 • Profielfoto
  janze

  Oeh Flogos! Alleen daarom zou ik gaan kijken.:cool:

 • Profielfoto
  wimbo

  Heb ik weer. Komt er een Apple outlet om de hoek, ga ik verhuizen….

 • Profielfoto
  FlorisW

  @maconly: Apple geeft misschien weinig marge, maar de accessoires word volgens mij goed op verdient.

  Apple geeft heel weinig marge. CPU’s hebben voor Authorized Resellers zo’n 4 tot 7 procent marge en voor Premium Resellers zo’n 8 tot 9 procent marge. Dat is echt helemaal niets, aangezien je in een winkel veel kosten hebt en per CPU ook nog eens een hele tijd bezig bent deze te verkopen.

  And guess what, op accessoires word ook helemaal niet “goed verdient”. Daar is de marge wel groter op, lees: 15 tot 18 procent, maar dat wil niet zeggen dat ze daar mee cashen. Eeeeecht niet. Je moet het van je uren installatie hebben. Daar zit de winst. En niet in software of accessoires. Als je Photoshop koopt, wat denk je dat dat kost? 849 excl. BTW verkoop. +/- 800 excl. BTW inkoop. Dat is echt ernstig. Dat is dan niet van Apple, maar Adobe, Microsoft etc. doen ook gewoon mee aan die lage marges voor Apple software en accessoires.

  O, en MacHouse, gefeliciteerd!

 • Profielfoto
  kaanmijo

  die komt er volgens mij niet meer, omdat er nu eentje in rotterdam zuid zit.
  Komen er nog speciale aanbiedingen oid?

  Hij zou toch eind dit jaar klaar moeten zijn?

 • Profielfoto
  unSOUND

  Dat is wel heel dicht in de buurt… Dat gaat me geld kosten.:grin:

 • Profielfoto
  wjend

  Ik ben bij MacHouse Amsterdam gewoon genaaid, dus voortaan naar de Authorised in de Bijenkorf of gewoon online.
  Gefeliciteerd, maar mij ben je kwijt!

 • Profielfoto
  rdesign

  Wat gaat het toch snel met nieuwe Apple Resellers. Toen ik een jaartje of 5/6 geleden overstapte naar Apple moest ik nog zoeken op internet om een dealer te vinden en dat bleek zo\’n 60 kilometer rijden (en nee, ik woon niet in een of andere uithoek).

  Deventer geen een of andere uithoek?:evil: Geintje. (:

  Mocht ik dan kunnen, ben ik erbij. Alleen voor die flogomachine al!:lol:

 • Profielfoto
  phendersonnl

  Oh yes!!
  Dat moet zeker gevierd worden;)
  Lekker vlak bij mijn huisje.

 • Profielfoto
  bjonnie

  Vet! Daar zullen straks heel wat appletjes door de lucht vliegen met die flogomachines…

 • Profielfoto
  Wyodor

  Nog even wat Dordtsche zelfbevlekking.

  Aan de overkant van de winkel ziet u de C&A en de Hema.

  Daar stond eens het Postkantoor

  Dus als u straks de winkel uitkomt, weet dan dat u op historisch plaveisel loopt.

 • Profielfoto
  rainiervanes1

  Oke, leuk, ik ga morgen eens kijken!;)

 • Profielfoto
  bartje

  Jij gaat er werken?

 • Profielfoto
  lwdehaas

  Ik ben erbij!

 • Profielfoto
  iFlorens

  Gaaf, die flogomachine’s. Dordrecht is redelijk vlak bij mij. Nu moest ik nog naar Rotterdam. Yee

 • Profielfoto
  iFlorens

  Ooh wat leuk. ik ga wel eventjes naar de opening, is niet zo ver weg. En leuk die Pogomachines

 • Profielfoto
  Bor

  Oh oh oh, ik woon en werk er om de hoek… Dit gaat een dure grap worden :S

 • Profielfoto
  jpauwels

  Ik ga wel even kijken morgen denk ik. ik woon er toch:)

 • Profielfoto
  unSOUND

  Ik wist dat ik niet had moeten gaan… Nu moet ik aan mijn vrouw gaan uitleggen waarom ik een iPad gekocht heb terwijl ik zelf niet eens weet waarom ik dat gedaan heb…

 • Profielfoto
  lwdehaas

  @unSOUND Nóg een iPad of één iPad? Het was wel druk, als je iets later was gekomen waren ze vast op. Dan zat je nu niet met dat probleem.;)

 • Profielfoto
  Frans T

  Wij zijn ook geweest. Het was inderdaad hartstikke druk. Leuke zaak! En mooi dat er nu eindelijk een Apple winkel in mijn woonplaats is. Het viel mij op dat de MacBooks goed verkocht werden en dat er ook ‘windows switchers’ in de winkel waren. Uiteindelijk ben ik vandaag met COD4 Modern Warfare naar buiten gelopen.

 • Profielfoto
  unSOUND

  @lwdehaas: Het was mijn eerste. Maar ik had eigenlijk besloten om er geen te kopen, vandaar mijnverbazing toen ik mezelf in de rij zag staan om te vragen naar een 32 GB iPad… Toen ik ging ( om 11 uur ) hadden ze er nog genoeg.