Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 augustus 2010

Maccedes S-Klasse

Steve Job’s kentekenloze Mercedes SL 55 AMG is al weer 4 jaar oud en de vertrouwde OMT S-Klasse Benz gaat ook al weer bijna 30 jaar mee. Niet gek dat er in Palo Alto en Rotterdam uitgekeken wordt naar iets nieuws, iets passends.

Brabus, die andere huistuner van Mercedes lijkt de oplossing te hebben: De Mercedes S V12 R Business.

Deze, net als het OMT-exemplaar, verlengde Mercedes S-Klasse is namelijk volgeladen met digitale goodies uit Cupertino. Telt u even mee?

  • Twee iPads met in klaptafeltjes verwerkte standaards en toetsenborden
  • Twee mooi verwerkte sleuven waarin de iPads opgeborgen en opgeladen kunnen worden
  • Een in de kofferbak verstopte Mac mini, die met draadloos toetsenbord, Magic Mouse en 17 flatscreen het mediacenter is voor de passagiers op de achterbank
  • Een 64GB iPod touch als mediacenter remote met een Brabus app in een dock tussen de stoelen
  • UMTS en HSPDA verbindingen voor de broodnodige internettoegang

Wij tellen maar liefst acht zorgvuldig verpakte ‘designed by Apple in California’ producten. Daarnaast kan de flink gekietelde 6.3 liter 12 cilinder motor ons ook wel bekoren. Daarmee zit dit rijdende kantoor in 4 seconden op de 100 en is de lucht er pas uit bij 340 kilometer per uur.

De prijs is nog onbekend, maar wij overwegen alvast een extra bannertje te plaatsen om deze zakelijke uitgaaf te bekostigen en vermoeden dat Steve ondanks een mager jaarsalaris van 1 dollar er wel eentje cash kan afrekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Maccedes S-Klasse
Sluiten