Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 augustus 2010
Leestijd: 1 minuut

iPort: want elke muur verdient een iPad

De iPad lijkt het ideale apparaat om altijd binnen handbereik te hebben, of het nou op de bank, in de keuken of in het kleinste kamertje van het huis is. Maar heb je wel eens overwogen om je iPad in de muur te schroeven? Zo ja, dan heeft het bedrijf iPort de ideale oplossing: de CM-IW2000. Het is een frame dat in de wand bevestigd wordt. iPad er in, afdekplaatje er over ét voila: een interactief beeldscherm in je muur. De Home knop blijft bereikbaar en de aan/uit kan via een knopje aan de zijkant van het frame gebruikt worden. De iPad wordt van stroom voorzien via een ingebouwde oplader.

iPort zegt dat deze oplossing ideaal is om in huis het nieuws of het weer te checken, maar de voornaamste reden om een iPad in je muur te hebben is domotica; het op afstand besturen van al je apparaten, licht, verwarming, gordijnen etc. Er is al een keur aan domotica-Apps gemaakt voor iOS apparaten. Nadeel is natuurlijk wel dat elke ruimte in je huis een iPort inbouwsetje nodig heeft. Toch kan je besparen, want naast iPad frames maakt iPort ook een inbouwkastje voor de iPod touch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.