Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 26 augustus 2010

Griffin transformeert iPhone in spelcomputer

Gamen doe je niet meer alleen, maar met het hele gezin. Dat heeft Nintendo ons geleerd met de Wii. Griffin heeft deze gedachte ter harte genomen en toegepast op de iPhone/iPod touch. Want zeg nou zelf; het wordt toch pas een feestje als je met z’n vieren kan gamen?

Het Griffin PartyDock is een combinatie van iPhone dock en draadloze ontvanger voor 4 afstandsbedieningen. Met die remotes kunnen spelletjes tegen elkaar gespeeld worden, die speciaal door Griffin worden ontwikkeld. Denk overigens niet dat je met z’n alleen rond het kleine touch screen van de iPhone moet blijven zitten. De PartyDock heeft een composiet en component uitvoer naar je TV of beamer.

Welke spelletjes beschikbaar komen is nog niet bekend, evenmin weten we wat dit apparaat gaat kosten. Niet zo gek ook, want de PartyDock is nog niet officieel aangekondigd door Griffin. Alle beschikbare informatie is afkomstig van een goedkeuringsaanvraag bij de Amserikaanse FCC. We zullen dus nog even moeten wachten voordat dit feestje kan losbarsten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Griffin transformeert iPhone in spelcomputer
Sluiten