Statenweg
Statenweg Nieuws 25 augustus 2010

Apple nodigt pers uit voor special event op 1 september

Na heel wat speculatie over de datum is er nu duidelijkheid. Apple heeft de pers uitgenodigd voor een special event op 1 september om 10 uur ’s ochtends plaatselijke tijd (7 uur ’s avonds in Nederland). Aan de uitnodiging te zien zal die ochtend in het teken staan van muziek.

De laatste weken gonst het van de geruchten over nieuwe producten. Verwacht wordt dat Apple met een nieuwe iPod touch komt die net als de iPhone 4 een camera aan de voorzijde heeft om te videobellen met FaceTime. Ook zou de Apple TV verdwijnen en plaatsmaken voor de iTV met iOS, die voor 99 dollar media streamt naar de huiskamer. Zie hier, hier en hier voor een uitgebreid overzicht van de laatste geruchten.

Reageer op artikel:
Apple nodigt pers uit voor special event op 1 september
Sluiten