Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 25 augustus 2010
Leestijd: 1 minuut

7 september: nieuwe Apple TV en iPod touch?

September is iPod maand. In de afgelopen jaren vond in september steevast een Special Event plaats waarin de laatste iPods werden gelanceerd. Zo kreeg de iPod nano vorig jaar een heuse videocamera, de iPod shuffle kreeg wat kleur en de iPod touchen iPod classics bleven nagenoeg onveranderd.

Wat heeft september dit jaar voor ons in petto? Volgens Bloomberg houdt Apple haar presentatie op 7 september en zal het niet alleen gaan over iPods. Apple zou namelijk een nieuwe goedkope AppleTV aankondigen en tevens de mogelijkheid om TV-series te huren op je iPod touch, iPhone of iPad. Hoogstwaarschijnlijk alleen in Amerika.

Daarnaast lijkt het erg waarschijnlijk dat de iPod touch dan eindelijk die camera krijgt die het verdient en als we het filmpje van SmartPhone Medic mogen geloven óók een camera aan de voorkant voor FaceTime.

Blijft de vraag wat er gebeurt met de opa onder de iPods, de iPod classic. Mag hij nog een jaartje blijven of wordt hij weggehoond door de iPod touch?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 september: nieuwe Apple TV en iPod touch?
Sluiten