Anth
Anth Nieuws 23 juli 2010

Witte iPhone 4 opnieuw uitgesteld

Apple heeft vandaag laten weten dat de levering van de witte iPhone 4 opnieuw is uitgesteld. Volgens Apple is de vertraging te wijten aan het feit dat het fabriceren van de witte iPhone lastiger is dan op voorhand werd gedacht. Het is nog niet duidelijk wanneer de witte iPhone in de schappen ligt. Een leveringsdatum wordt door Apple namelijk niet genoemd, het bedrijf laat weten dat de lancering van de witte telefoon ‘later dit jaar’ plaats zal vinden.

Vorige maand bracht Apple ook al naar buiten dat het fabriceren van de witte iPhone een grotere uitdaging vormde dan het maken van het zwarte model. Het bedrijf gaf toen aan dat de iPhone half juli beschikbaar zou zijn. Volgens verschillende experts heeft de fabriek waar de telefoons worden gemaakt moeite met het vinden van de juiste dikte van de witte verflaag. De dikte van de verf moet zorgen voor een egale kleur van het toestel en de juiste mate van transparantie.

Ook de Nederlandse en Belgische introductie van de iPhone 4 zal het volgende week dus zonder de witte variant moeten stellen.

Reageer op artikel:
Witte iPhone 4 opnieuw uitgesteld
Sluiten