Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 20 juli 2010
Leestijd: 1 minuut

T-Mobile stopt voorinschrijvingen

T-Mobile stopt met de mogelijkheid om een iPhone 4 te reserveren. Vaste klanten kunnen tot vanavond 20:00 nog hun bestelling plaatsen, maar daarna stopt T-Mobile de voorinschrijving. Ben jij geen vaste klant? Dan heb je pech, want de voorinschrijving voor niet vaste klanten die morgen zou starten, is opgeschort.

Op lanceerdag 30 juli kan iedereen zich weer inschrijven voor een iPhone 4. Reden van deze voortijdige stopzetting is volgens T-Mobile de grote interesse enerzijds en de verwachte beperkte levering van iPhones anderzijds.

Graag informeer ik je nog even over het volgende. De iPhone 4 voorinschrijving voor bestaande klanten vandaag is een overweldigend succes. De belangstelling is vele malen groter dan verwacht. Bestaande klanten die reeds vooringeschreven hebben, willen we graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Omdat we een beperkte levering verwachten, vinden wij het verstandig om te stoppen met de voorinschrijving. Daarom is er besloten om de voorinschrijving voor bestaande klanten vandaag 20-07-10 om 20.00 uur stop te zetten. Tot 30 juli is het helemaal niet meer mogelijk voor in te schrijven voor de iPhone 4.

Op 30 juli 2010 start de verkoop van de iPhone 4. Dan zijn alle belangstellenden uiteraard van harte welkom in één van onze eigen en/of partner-verkoopkanalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
T-Mobile stopt voorinschrijvingen
Sluiten