Statenweg
Statenweg Nieuws 16 juli 2010

‘Steve Jobs werd niet gewaarschuwd voor antenneprobleem’

Een woordvoerder van Apple ontkent via de Wall Street Journal eerdere berichten dat Steve Jobs al in 2009 op de hoogte zou zijn gebracht door een ingenieur over de problemen die zouden kunnen optreden met de antenne in de iPhone 4.

Wij dagen Bloomberg Businessweek uit om met bewijzen te komen bij dit gerucht. Het is simpelweg niet waar.

Wie overigens denk dat Apple morgen tijdens de persconferentie een terugroepactie gaat aankondigen voor de iPhone 4, waarvan er inmiddels 2 miljoen verkocht zijn, zou wel eens teleurgesteld kunnen worden. Dat blijkt tenminste uit een ander bericht in dezelfde krant op basis van bronnen dicht bij de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Steve Jobs werd niet gewaarschuwd voor antenneprobleem’
Sluiten