Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 juli 2010
Leestijd: 1 minuut

Scott Forstall gaat Twitteren

We zien hem steeds vaker het podium betreden bij een Keynote: Scott Forstall, VP van iOS bij Apple. Deze jonge go-getter lijkt de stap te maken die geen enkele andere hoge pief op Infinite Loop 1 durft te nemen: Scott gaat Twitteren! De website TechCrunch kwam met de ontdekking.

Twitter heeft inmiddels de account geverifieerd waardoor we er zeker van kunnen zijn dat het hier écht om Forstall gaat, en geen imitator, iets waar Steve Jobs meer last van heeft. Tot nu toe blijkt Scott echter weinig te melden te hebben. Zijn enige wapenfeit tot nu toe is dat hij latenight-talkshowhost Conan O’Brien is gaan volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Scott Forstall gaat Twitteren
Sluiten