Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 30 juli 2010

RIM komt met iPad-killer

De iPad is heer en meester in het tabletlandschap. HP laat op zich wachten sinds het WebOS de voorkeur geeft in plaats van Windows 7 en een andere tablet of slate kunnen we eigenlijk niet noemen. Maar daar komt aan het einde van dit jaar misschien verandering in!

Bloomberg weet namelijk te melden dat RIM een heuse tablet in de maak heeft. RIM is de maker van de geduchte concurrent van de iPhone: de blackberry. Het mag misschien lijken dat de iPhone de bestverkochte smartphone is, maar schijn bedriegt. RIM verkocht in Q1 in van 2010 meer telefoons dan Apple.

RIM maakt net als Apple zowel de hardware als de software en kan misschien een deuk slaan in het pak boter dat iPad heet. De tablet van RIM zou Blackpad gaan heten en heet ongeveer hetzelfde formaat als de iPad. Daarnaast beschikt het over Wifi, bluetooth en zou nauw samenwerken met de Blackberry..

De Blackpad zou in november op de markt moeten verschijnen.

Reageer op artikel:
RIM komt met iPad-killer
Sluiten