Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 juli 2010

One More Thing podcast viert 5e verjaardag

Het begon allemaal met iTunes 4.9 en op 12 juli 2005 was het dan zover: de eerste aflevering van de One More Thing podcast. Een doldrieste uitzending, opgenomen met een iMic, gemonteerd op een eMac (wie kent hem nog) en met als hoogtepunt de bekendmaking van de grootste babe van MacOSX.nl, de toenmalige naam van One More Thing.

Inmiddels zijn we 196 afleveringen verder, hebben we de eMac ingeruild voor een Mac pro en zijn we van 1 microfoon naar een plethora aan microfoons gegaan. We hebben verslag gedaan van MacWorlds, MacExpos, Klokhuisdagen en iPhone Dev Camps en hebben vele interviews gemaakt.

Het hoogtepunt was misschien wel het interview met Apple oprichter Steve Wozniak. Na wat flirten met de dochter van Steve hadden we dan toch een afspraak. Of was het hoogtepunte het interview met die andere oprichter van Apple Ronald Wayne? Of toch het interview met Jim Reeks, die een uur lang zijn anekdotes over de Apple werkvloer op ons afvuurde alvorens hij naar zijn afspraak met de gemeente van San Jose ging over zijn werkeloosheidsuitkering. Wat was jouw hoogtepunt?

Op naar aflevering 200 en op naar de volgende 5 jaar!

Reageer op artikel:
One More Thing podcast viert 5e verjaardag
Sluiten