Jan David Hanrath
Jan David Hanrath OMT 13 juli 2010

OMT Pro enquête

Sinds de nieuwe OMT-website op 1 april 2010 online is gekomen, zijn we niet op onze lauweren gaan rusten.

Naast bugfixes en nieuwe toepassingen in OMT 2.1 is achter de schermen hard gewerkt aan een onderzoek naar de behoeftes van zakelijk Applegebruikers, zodat OMT zich beter kan toerusten om deze belangrijke doelgroep te bedienen.

Een oproep voor professionele Applegebruikers die een uurtje overhadden voor een interview leverde maar liefst 103 aanmeldingen op. Hieruit hebben we 10 kandidaten gekozen uit verschillende beroepsgroepen. Deze kandidaten zijn persoonlijk geïnterviewd door redactielid Siebren.

Na dit zogenaamde kwalitatieve onderzoek willen we nog een kwantitatief onderzoek doen om bevindingen in perspectief te kunnen plaatsen. Hiertoe nodigen we alle professionele Applegebruikers op One More Thing uit om een korte enquête in te vullen.

Wil jij OMT helpen om te blijven groeien? Besteed dan de komende paar minuten aan het invullen van de enquête.

Reageer op artikel:
OMT Pro enquête
Sluiten