Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 9 juli 2010
Leestijd: 1 minuut

Mysterieus Apple mini-schermpje duikt op

Welke gadget van Apple heeft een aanraakgevoelig schermpje van 3 bij 3 centimeter? Tot nu toe geen enkele, maar daar zou nog wel eens verandering in kunnen komen. Een Taiwanese site heeft namelijk foto’s geplaatst van zo’n, voor Apple geproduceerd schermpje. In het verleden wist deze site al als eerste foto’s van iPhone 4 onderdelen en een MacBook Pro behuizing te bemachtigen, waardoor de vandaag geplaatste foto’s niet zomaar afgedaan kunnen worden als namaak.

De site heeft geen idee war het schermpje voor gebruikt zal worden. Speculaties zijn er natuurlijk genoeg: een iPod touch nano of shuffle, een Apple horloge of misschien de nieuwe Apple TV? OMT gokt dat het schermpje het einde inluidt van het clickwheel en de volgende generatie iPod classic en iPod nano een touchscreen hebben, al hebben we geen bronnen om dit te onderbouwen. Misschien is het daarom verstandiger om het het orakel Paul een voorspelling te laten doen, al schijnt die er ook wel eens naast te zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mysterieus Apple mini-schermpje duikt op
Sluiten