Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 juli 2010

MobileMe kalender krijgt nieuwe look. Bètatesten?

Apple heeft de bèta smaak goed te pakken. Een aantal weken geleden liet het MobileMe-gebruikers nog een nieuwe versie van webmail testen. Dit keer is de kalender aan de beurt. Apple nodigt MobileMe-gebruikers uit om zich aan te melde

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe kalender? Allereerst wordt het uiterlijk onder handen genomen. Waar de kalender nu nog lijkt op iCal op je Mac, gaat hij straks lijken op de weergave van iCal op de iPad. Daarnaast kun je straks kalenders delen met mede MobileMe gebruikers en kun je ook een kalender publiceren zodat iedereen (ook mensen zonder MobileMe) deze kan raadplegen. Meer informatie vind je op het blog van MobileMe.

Wil je ook bètatesten voor Apple? Meld je dan aan door op me.com/calendar links onderin het scherm te kiezen voor “Request an invitation”.

Reageer op artikel:
MobileMe kalender krijgt nieuwe look. Bètatesten?
Sluiten