Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 juli 2010

MacWorld 2011: 26 t/m 29 januari

Het duurt nog meer dan een half jaar, maar de data voor MacWorld 2011 zijn nu al bekend gemaakt. Het grootste  jaarlijks terugkerende Apple evenement vindt weer plaats in het Moscone Center in San Francisco. De conference duurt van woensdag 26 t/m zaterdag 29 januari 2011, de expo begint een dag later.

Net als vorig jaar zal Apple niet aanwezig zijn en we hoeven dan ook niet te verwachten dat Steve Jobs voorafgaand aan het evenement een Keynote zal houden. Of het evenement dan toch de moeite waard is hebben we begin dit jaar proberen te beantwoorden in OMT podcast #179 t/m #183. Mocht je er dit jaar zelf bij willen zijn, dan kan je je nu gratis inschrijven voor het Expo-deel van Macworld 2011.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacWorld 2011: 26 t/m 29 januari
Sluiten