MacWorld 2011: 26 t/m 29 januari

Door: Koen van Tongeren - 5 reacties

Het duurt nog meer dan een half jaar, maar de data voor MacWorld 2011 zijn nu al bekend gemaakt. Het grootste  jaarlijks terugkerende Apple evenement vindt weer plaats in het Moscone Center in San Francisco. De conference duurt van woensdag 26 t/m zaterdag 29 januari 2011, de expo begint een dag later.

Net als vorig jaar zal Apple niet aanwezig zijn en we hoeven dan ook niet te verwachten dat Steve Jobs voorafgaand aan het evenement een Keynote zal houden. Of het evenement dan toch de moeite waard is hebben we begin dit jaar proberen te beantwoorden in OMT podcast #179 t/m #183. Mocht je er dit jaar zelf bij willen zijn, dan kan je je nu gratis inschrijven voor het Expo-deel van Macworld 2011.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  241

  Toch jammer dat er geen keynote is:-(

 • Profielfoto
  Yip

  Die keynote komt er heus wel, alleen niet op dat moment.
  Ergens begin volgend jaar zal Steve ons echt wel weer een keertje toespreken.
  Je wilt toch ook geen keynote waar niks verteld wordt?

 • Profielfoto
  Hasoweh

  iPod touch + camera
  iLife & iWork ’11

  Dat zou wel interessant zijn.

 • Profielfoto
  rdesign

  Laat het volgend jaar alstublieft weer over de Mac gaan. Heel leuk, al die iPods en iPads, maar het lijkt erop dat Apple haar desktops bijna vergeet… Op de Mac Mini na dan. Maar ach, fuck de Mac Mini.

 • Profielfoto
  operator

  iPhone 4.1